marts 27, 2019 - marts 28, 2019
Ses vi til Nordic Meetings & Events Expo?
MPI Denmark er værter for dette års Learning Lounge by MPI på NMEE i Bella Center den 27.-28. marts.
Se program og info her

maj 2, 2019
Danish Events & Meetings Awards
2. maj. Indstil din case inden den 1. april, for at have chancen for at vinde en af de eftertragtede awards.
Læs mere om DEMA19 her

 

 

Helle Svaneborg fortæller om arbejdet i den internationale bestyrelse for MPI

Screenshot 2019-02-13 at 10.51.17

By: MPI Denmark | feb 13, 2019

Helle Svaneborg, Director of Conference Services for Atrium Copenhagen og for tredje år en del af The International Board of Directors (IBOD) for MPI International, fortæller om deres seneste møde og hendes arbejde i den internationale bestyrelse. 

Forud for EMEC’en mødtes MPIs internationale bestyrelse sammen med MPIs CEO, Paul Van Deventer og andre medarbejdere fra MPI global.

I år var et af hovedpunkterne de europæiske chapters, og på baggrund af The European Councils anbefalinger blev det besluttet at ansætte en person som udelukkende varetager de europæiske chapters. Bestyrelsen er klar over, at der skal sættes ind for at styrke de europæiske chapters og med dette tiltag er forventningen, at få øget medlemstallet i Europa og ikke mindst samarbejdet og videndelingen på tværs af de forskellige chapters. Angeles Moreno, tidligere MPI President for MPI Iberia og Head of the European Advisory Council, er blevet udpeget til at være Senior Strategic Advisor for Europa. 

Siden januar 2017 har jeg været medlem af den internationale bestyrelse og det er interessant at være med til at præge MPI på et højere strategisk plan end blot nationalt. Vi kommer alle med erfaringer fra vidt forskellige chapters og jeg forsøger at give et mere nuanceret og europæisk perspektiv, samtidig med at have fokus på at drive vores foreningen frem internationalt.

Det at være med i den internationale bestyrelse har givet mig nogle muligheder professionelt, samtidig med at jeg har fået knyttet bedre kontakt til MPI Global og de andre bestyrelsesmedlemmer. Vores møder afholdes forskellige steder i Europa i forbindelse med  EMEC og i USA, WEC, hvilket også givet mig muligheder for at se forskellige steder af verden samt få nogle sjove oplevelser med hjem.

Som bestyrelse sørger vi også for at lave nogle aktiviteter sammen uden for møderne for at lære hinanden bedre at kende, og vi var fx i Universal Studios til en "behind the scenes" oplevelse af deres Horrow Halloween i efteråret.

 

 

 

Sociale medier