Tapahtuman markkinointi haltuun!

new-event-banner2_2_orig

By: MPI Finland | maalis 19, 2017

Tapahtumien järjestäminen on nopeasti kasvava ala. Järjestäjiä löytyy korkeasti koulutetuista ja alalla marinoiduista ammattilaisista yksityishenkilöihin. Jokaiselle tapahtumalle on valtavasti kilpailijoita. No-showkin on aina vain yleisempää. Samalla osallistujien odotukset ja vaatimukset ovat kasvaneet. Kuinka saat ihmiset tulemaan juuri sinun tapahtumaasi? Miten erottaudut massasta?
 
Julius Solariuksen tutkimustiimi (Event Management Blog) on listannut kymmenen tapahtuma-alan kuuminta trendiä (linkki). Niistä ensimmäinen on FOMO (”Fear of Missing Out”). FOMOlla saat tapahtumalle ”pöhinää” jo ennakkoon. Herätät myös mahdollisten osallistujien kiinnostuksen tai tunteen siitä, että osallistumattomuus jättää aukon elämään; ei saa olla osa upeaa elämystä tai tärkeä tiedonjyvät jäävät keräämättä.
 
Toinen vuoden tärkeistä trendeistä on videoiden käyttö tapahtumamarkkinoinnissa, sekä etäosallistuminen live-streamilla. Tapahtumasuunnittelijat segmentoivat usein osallistujansa hyvin kapeasti. Tilaisuudesta kiinnostuneet saattavat jäädä segmentoinnin tähden kutsulistoilta, tai resurssivaje estää laajemman kohderyhmän saavuttamisen. Hybridi-tapahtumalla voit ylittää oman kohderyhmäsi ja saatat luoda aivan uusia suhteita niin ihmisten kuin liiketoimintojen välille. Samoin tapahtumasi elinkaari pitenee ja sen merkitys kasvaa.
 
MPI Finland edistää tapahtuma-alan kehitystä, koulutusta ja arvostusta. Se on voittoa tavoittelematon yhdistys ja osa kansainvälistä MPI-verkostoa. Verkoston kautta MPI Finland otti yhteyttä hollantilaiseen ”Mr. Red Sneakers” Gerrit Heijkoopiin.
gerrit-heijkoop-specialisaties-keynote-spreker_orig
 
Gerrit on kansainvälisesti palkittu tapahtuma-alan asiantuntija, jonka erikoisalaa ovat mm. sosiaalinen media ja hybridi-tapahtumat (tapahtumat, joihin voi osallistua joko paikan päällä tai reaaliajassa netissä). Gerrit tulee puhumaan näistä kahdesta aiheesta 6. huhtikuuta MPI Finlandin järjestämässä tilaisuudessa Hilton Strandissa. Älä jätä tätä koulutustilaisuutta väliin!
 
6.4.2017, Helsinki, klo 9-16
Session 1: Social media & Events
Session 2: Hybrid Events
 
Lue lisää tapahtumasta ja ilmoittaudu: www.mpifinland.org/social-media-and-hybrid-events.html

Lämpimasti tervetuloa!
 
 
 

Author

ChapterLogos_horizontal_Finland
MPI Finland

 
Load more comments
New code
Comment by from

 

 

 

Sosiaalisessa mediassa

Connect with Us