Tilasta tapahtumaksi

6 toukokuuta, 2019
5:00 - 7:00
Helsinki,
Finland
Organizer
MPI Finland

Luova tilasuunnittelu on elämyksellisten tapahtumien ytimenä  – tule saamaan uusia ideoita omien tapahtumien suunnitteluun alan ammattilaisilta.

Päivä: 6.5.2019
Aika: klo 17.00-19.00
Paikka: HUONE, Länsisatamankatu 16, Jätkäsaari, Helsinki

Puhuja: Osnat Mangs, Sisters inc. & Heikki Rosti, Telakka Rental
Moderaatori: Juhapekka Koppanen, Prime Event Oy

"Tapahtumatila on kokemuksellisten tarinoiden tabula rasa”. Osnat Mangs avaa esityksessään miten huolellisella luovalla suunnittelulla tila kuin tila saadaan muutettua tapahtumissa tarinoiden näyttämöksi ja viestin jalkauttajaksi.

”Customointi ja muotoilu tapahtumassa” – Heikki Rosti kertoo ja näyttää miten muotoilulla tehdään vaikuttavia tapahtumia.

Tilaisuuden moderaattorina toimiva Prime Event Oy:n Juhapekka Koppanen pitää puolestaan huolen siitä, että jokainen pääsee mukaan itse ideoimaan ja verkostoitumaan illan aikana.

Osnat Mangs on tapahtumamarkkinointitoimisto Sisters Inc:in toimitusjohtaja ja toinen perustajasiskoista. Osnatilla on kädet savessa vielä 15 tapahtumavuoden jälkeenkin. Hänen työssään yhdistyvät niin luova suunnittelu ja tapahtumakonseptointi, myyntityö kuin myös omien asiakkuuksien johtaminen.

Heikki Rosti on tapahtumatalo Telakka Rentalin suunnittelu- ja tuotantojohtaja. Heikki on aiemmin toiminnut TEAKin näyttämömestarina.

Prime Eventin Juhapekka Koppanen on tapahtumamarkkinoinnin erityisasiantuntija, joka auttaa tapahtuma-alan toimijoita menestymään.

Tapahtuman mahdollistaa HUONE, joka on vuodesta 2012 lähtien ravistellut perinteistä kokoustila-ajattelua. HUONEella yhdistyvät huolella suunniteltu palvelu, erinomaiset tarjoilut ja monipuolinen ohjelma varta vasten tapahtuma- ja kokouskäyttöön suunniteltuihin, inspiroiviin tiloihin – jotta Sinä pääset keskittymään tilaisuuteesi.

Koulutus on MPI:n jäsenille maksuton, ei-jäsenille hinta on 187€. Ilmoittaudu mukaan heti, paikkoja on rajoitetusti!

Ilmoittautuminen

Sosiaalisessa mediassa

Connect with Us