februari 9, 2019
European Meetings & Events Conference 2019
The European Meetings & Events Conference 2019 (EMEC19) is a 4-day immersive experience where meeting & event professionals connect, experience and learn.
Info

 

 

About Our Chapter

MPI Nederland is de Nederlandse afdeling van Meetings Professionals International. Met een community van ruim 60.000 meeting professionals waarvan ca. 18.000 actieve leden is MPI ’s werelds grootste en meest actieve vakvereniging voor de meeting & event industrie. Wij begrijpen dat als mensen elkaar face-to-face ontmoeten, het ze de kans geeft om ook de handen ineen te slaan. Dat is waarom we vooroplopen op het gebied van educatie die de meeting & event industrie naar een hoger plan tilt. Wij verbinden de verbinders zodat zij ervaringen kunnen neerzetten die andere inspireren om het verschil te maken.

MPI Nederland heeft drie pijlers: Knowledge, Community, Industry Voice die alle drie bijdragen aan de voortgang van ons vakgebied en iedereen die daarin actief is. Binnen de MPI Nederland Community van ruim 1500 meeting professionals, waarvan ca 150 actieve leden, vertegenwoordigen we: meeting planners, suppliers, next generation en docenten.

MPI biedt het perfecte platform om te laten zien wat jouw organisatie de meeting & event industrie te bieden heeft. Deel onze passie om ons vakgebied verder te brengen en word strategic partner. 

MPI's Netherlands Chapter

NLGroup

"If you want to go fast, go alone.
If you want to go far, go together"

 

- Robbert Weddepohl, MPI Netherlands Chapter, President

 


MPI Chapter Membership Population

Planners: 57
Suppliers: 58
Students: 17
Faculty: 3
Other: 0

 

 

Connect with Us

Strategic Partners
Media Partners

 

 

Chapter Bylaws