MPI Netherlands Nieuwsbrief

Ontvang uitnodigingen voor events & trainingen en blijf op de hoogte van nieuws uit de branche!
Meld je aan

 

 

Drie nieuwe strategische pijlers

pijlers

By: MPI Nederland | sep 27, 2018

Achter de schermen zijn we als bestuur van MPI Nederland druk bezig met het maken van een professionaliseringsslag. Op die manier willen we nog meer waarde geven aan een lidmaatschap of het bijwonen van één van de vele evenementen. Daartoe hebben we drie nieuwe pijlers geformuleerd, waar we als MPI voor staan en waar we ons tijdens het opstellen van een divers en educatief aanbod op kunnen baseren.

Kennis
MPI zorgt te allen tijde voor waardevolle en relevante inhoud; live via educatieve events, het jaarcongres of trainingen binnen de MPI Academy, maar ook online middels white papers en het delen van nieuwsberichten uit de branche. Zo houden we onze leden altijd op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen. Voor optimale relevantie doen we dat tijdens elke fase van je professionele carrière; van student of young professional tot senior manager.

Netwerk
Wie zich aansluit bij MPI komt terecht in een gigantisch netwerk van meeting & event professionals. Niet alleen biedt een lidmaatschap toegang tot het internationale netwerk met meer dan 17.000 leden wereldwijd, ook op nationaal niveau brengen events en online platforms jaarlijks duizenden branchegenoten bijeen. Op die manier bundelt MPI alle kennis binnen het netwerk en deelt dit met degenen die die kennis nog niet hebben.

Industry Voice
In het verlengde van de visie om de gehele meeting & event industrie op een hoger plan te kunnen tillen, luistert en kijkt het bestuur van MPI goed naar de ontwikkelingen op de markt en de uitdagingen die haar leden daarbij kennen. MPI wil als dé vakvereniging voor Meeting Professionals fungeren als spreekbuis en kennishuis voor haar achterban als het gaat om wet- en regelgeving, nieuwe ontwikkelingen en marktonderzoek. Goede voorbeelden hiervan zijn de sessies die georganiseerd zijn op het gebied van de Code Geneesmiddelen Reclame en de nieuwe AVG-privacy wetgeving. Daarnaast biedt de internationale website van MPI voor leden veel white papers en webinars omtrent voor de industrie belangrijke onderwerpen.

 

Author

PersonPlaceholder
MPI Nederland

 
Meer opmerking laden
Nieuwe code
Comment by from

 

 

 

Connect with Us