MPI Netherlands Nieuwsbrief

Ontvang uitnodigingen voor events & trainingen en blijf op de hoogte van nieuws uit de branche!
Meld je aan

 

 

Een nieuwe serie sessies is een feit…. Ask Me Anything (AMA)!

22366419_1608682805861904_5559185686705608238_n-767x767

By: MPI Nederland | sep 27, 2018

De eerste AMA-sessie werd afgelopen 12 oktober in de Nieuwe Liefde een feit. Spannend om een nieuwe concept uit te proberen maar we gingen de uitdaging aan. We willen ten slotte een proeftuin zijn voor onze industrie.

Van een online concept van Reddit naar een live concept, een sessie die alleen maar over vragen en antwoorden gaat. Twee rondes van 90 minuten waar een gast een lijst vragen beantwoordt met anekdotes, demo’s en praktische voorbeelden.Deze eerste sessie werd afgetrapt door Xander Kranenburg die ons meenam in zijn wereld van Events, zijn weg hier naartoe en zijn persoonlijke afwegingen.

Met zijn laptop aangesloten op het scherm nam hij ons mee in zijn virtual office, de online tools (zie slide) die hij gebruikt om zijn werk efficiënter en makkelijker te maken. Door de openheid en enthousiasme van Xander en de variëteit van vragen; van zakelijk tot persoonlijk was het een afwisselende sessie en voor ieder was wils. met een lunch to-go onder de arm gingen deelnemers met een tevreden gevoel naar huis.

En aan wie zou Xander het stokje over willen dragen? Aan Hans Janssen.. Gaat dat ons lukken? We houden je op de hoogte… wordt vervolgd dus!

 

Author

PersonPlaceholder
MPI Nederland

 
Meer opmerking laden
Nieuwe code
Comment by from

 

 

 

Connect with Us