MPI Netherlands Nieuwsbrief

Ontvang uitnodigingen voor events & trainingen en blijf op de hoogte van nieuws uit de branche!
Meld je aan

 

 

Next Generation Platform

nextgen

By: MPI Nederland | sep 27, 2018

Sinds een paar weken zijn Robert Guijt en Lisa Heitmeijer bezig met het opzetten van het Next Generation Platform. Zij geven u een update waar ze nu mee bezig zijn en wat hun plannen zijnmet het Next Generation Platform.

Allereerst het Next Generation Platform zal voor studenten ingericht worden. Het doel is dat studenten naast hun studie de mogelijkheid hebben om al meer te leren van de Meeting & Event Industrie door middel van educationals en netwerkgelegenheden. Afhankelijk van het studiejaar van de studenten vindt een ander soort educational plaats. Studenten die in leerjaar 3 zitten zullen meer mogelijkheden hebben om te netwerken met grote bedrijven bijvoorbeeld.

Op dit moment wordt er hard gewerkt aan het regelen van afspraken met de Hotelscholen Den Haag, Leeuwarden en Maastricht. Het doel van deze afspraken is dat we gemotiveerde studenten vinden die graag in het Bestuur van Next Generation willen plaatsnemen. Daarnaast worden er ook afspraken ingepland met grote bedrijven zoals een Randstad en ABN Amro om te kijken of zij interesse hebben om zogeheten ‘Founding Father’ te worden.

Bent u geïnteresseerd om partner of sponsor te worden of wilt u meer informatie over het Next Generation Platform? Neem dan contact op met Lisa Heitmeijer (020 5727355 | assistant@mpiweb.nl)

 
 

Author

PersonPlaceholder
MPI Nederland

 
Meer opmerking laden
Nieuwe code
Comment by from

 

 

 

Connect with Us