MPI Netherlands Nieuwsbrief
Ontvang uitnodigingen voor events & trainingen en blijf op de hoogte van nieuws uit de branche
Meld je aan

 

 

NL Academy

De MPI NL Academy richt zich op de ontwikkeling van professionals binnen ons vakgebied, niet beperkt tot MPI leden. In aanvulling op de door MPI Nederland georganiseerde events, doen we dit door middel van trainingen waarbij echte verdiepingsslagen gemaakt kunnen worden. Op die manier levert MPI een directe bijdrage aan de professionalisering van professionals in elke fase van hun carrière. Of je nu net komt kijken of al flink wat jaren aan ervaring bij je draagt, de MPI Academy garandeert ‘a lifelong learning’.

De Academy blijft continu in beweging en speelt altijd in op de behoeften die vanuit de branche worden gesignaleerd. Er zullen dan ook regelmatig nieuwe trainingen aan de Academy worden toegevoegd, of al bestaande worden aangepast. Leren en ontmoeten staan daarbij altijd centraal.

Op dit moment biedt de Academy de volgende trainingen aan:

Academy: Regisseer je event impact

Voeg toe: Outlook | ICal | Google Agenda
27 november, 2019
9:00 - 6:00
Carlton President Hotel
Floraweg 25, 3542 DX
Utrecht,
Nederland
Organizer
MPI NL Academy
Phone: 0205727355

Hoe mooi zou het zijn als iedere bijeenkomst perfect afgestemd is op ieders behoeften en verwachtingen en op hetzelfde moment ook nog alle doelen realiseert? Hoe kan je als initiatiefnemer of organisator nu zorgen dat je daadwerkelijk waarde creëert voor al die mensen die deel gaan nemen aan jouw bijeenkomst? Hoe ga je dit aantonen? Kun je dit überhaupt meten? Hoe je meetbare doelstellingen bepaalt en hoe je deze kunt vertalen naar je marketing en design van je congres zijn o.a. onderwerp van deze training die met passie door Nico Meyer wordt gegeven. Het is een training waar "doen" centraal staat zodat je nog beter in staat bent waardevolle bijeenkomsten te organiseren. Je gaat naar huis met je eigen op maat gemaakte "roadmap" naar succesvolle events.

Venue Details

Carlton President Hotel
Floraweg 25
3542 DX Utrecht

Connect with Us

 

 

Chapter Advertisement