MPI Netherlands Nieuwsbrief
Ontvang uitnodigingen voor events & trainingen en blijf op de hoogte van nieuws uit de branche
Meld je aan

 

 

Academy: Strategische Acquisitie van Internationale Congressen

Voeg toe: Outlook | ICal | Google Agenda
11 april, 2019
9:00 - 5:00
Carlton President Hotel
Floraweg 25, 3542 DX
Utrecht,
Nederland
Organizer
MPI NL Academy
Phone: 0205727355

Tijdens de interactieve training op 11 april komt het stappenplan om internationale congressen succesvol te winnen in 5 concrete stappen aan de orde. Ingrid Rip biedt in deze training niet alleen diverse modellen als hulpmiddelen. Zij besteedt heel veel aandacht aan praktijkvoorbeelden en doorspekt deze dag met tips. Van SWOT en omdenken tot site inspections en van lobbyen, LSD tot het bidbook: alle noodzakelijke onderdelen komen in deze "snelkookpan" aan de orde. 

Win overtuigend (inter)nationale congressen aan de hand van het 5-stappenplan!

Hoe je doordringt  tot de kern van internationale congreskandidaat-stellingen,  ontdek je in deze interactieve training.  Mijn naam is Ingrid Rip en ik werk al 25 jaar als event professional met een passie voor de internationale associatiemarkt. In mijn carrière heb ik honderden “bids” uitgebracht. De kennis en ervaring die ik in die jaren heb opgedaan, heb ik vastgelegd in een 5 stappenplan dat ik nu graag deel.

ingrid mini

Hoe je doordringt tot de kern van internationale kandidaatstelling voor congressen, ontdek je in deze interactieve training. Ingrid Rip werkt al 25 jaar als event professional met een passie voor de internationale associatiemarkt. In haar carrière heeft ze honderden “bids” uitgebracht. De kennis en ervaring die ze in die jaren heeft opgedaan, heeft ze vastgelegd in een 5 stappenplan.

Een goede kandidaatstelling kost veel tijd. Nog voor je een eerste gesprek voert, moet je je gedegen voorbereiden. Dit intensieve traject heeft Ingrid op zo’n manier samengevat, dat je het met de initiatiefnemer(s) kunt doorlopen. Vragen die ze zoal in de training beantwoord zijn:

 • Wat zijn de uitgangspunten op basis waarvan je de “bid”start?
 • Waar haal je de juiste informatie vandaan?
 • Wie benader je en waarom?
 • Hoe kom je achter de details die voor de vereniging doorslaggevend zijn?
 • Waar moet je rekening mee houden in dit internationale werkveld?
 • Welke tools en vaardigheden kunnen je werk vereenvoudigen?
 • Hoe geef je met het team alle aspecten van de bid vorm?

De training is geschikt voor iedereen die direct of indirect betrokken is bij het werven van congressen en events:

 • Research & verkoopmedewerkers van congrescentra en -hotels
 • Vertegenwoordigers van Convention Bureaus
 • Medewerkers bij congresorganisatiebureaus en
 • Universiteitsmedewerkers betrokken bij de organisatie van congressen.

Na deze training heb je: het kandidaatstellingsproces inzichtelijk, de basiskennis en -vaardigheden geleerd en geoefend zodat je een bidprocedure  op professionele wijze succesvol vorm kunt geven. Bovendien heb je een aantal tools die je in dit werk helpen .

Na de training plannen we een (online) coaching sessie in zodat jouw concrete, bedrijfsspecifieke vragen aan de orde komen. Zo kun je al het geleerde ook daadwerkelijk een plek geven in jouw acquisitieproces.

Venue Details

Carlton President Hotel     
Floraweg 25
3542 DX Utrecht

Connect with Us