februari 9, 2019
European Meetings & Events Conference 2019
The European Meetings & Events Conference 2019 (EMEC19) is a 4-day immersive experience where meeting & event professionals connect, experience and learn.
Info

 

 

Strategic Partners

MPI is de toonaangevende vakorganisatie voor Meeting Professionals in binnen- en buitenland. Er zijn diverse mogelijkheden om als partner verbonden te worden aan MPI. Daarmee kan de eigen bekendheid worden vergroot bij de meer dan 200 professionals uit de meeting- en eventbranche, een hoogstaand netwerk van planners en suppliers. Leden die zich direct en indirect bezig houden met het organiseren van evenementen, congressen en andere bijeenkomsten.

Op basis van de 3 pijlers ‘Knowledge, Community & Industry Voice’ kan een partnership op maat worden uitgewerkt, afhankelijk van specifieke doelgroepen en doelstellingen. Zo kan er gezamenlijk meerwaarde worden ontwikkeld. Op basis van relevantie voor de leden en de partners kunnen we: de community versterken, kennis delen en het draagvlak vergroten.

Het is voor veel organisaties een uitgelezen mogelijkheid om hun locaties en/of diensten bij de MPI leden onder de aandacht te brengen. De ervaring van zelf een locatie bezoeken tijdens een evenement zegt vaak veel meer dan een salesgesprek of een presentatie. Het is vooral de beleving die blijft hangen… Ieder jaar stuurt MPI een RFP uit. In deze Request For Proposal kunnen locaties en organisaties aangeven welk soort evenementen ze graag zouden willen ondersteunen, dan wel welke diensten of producten ze onder de aandacht willen brengen. 

Voor het bespreken van mogelijke partnerschappen kunt u contact opnemen met ons.

 


Strategic Partners

 


Media Partners

Connect with Us