MPIxEvents by MPI Scandinavia

Få et tilskud til dit eget event på op til 25.000 kr.
Ansøg her

MPI seminarer og events

Se her hvilke arrangementer der er i kalenderen
Se alle events her

 

 

Med Foredragstjenesten i Food Space

MPI Denmark

By: MPI Scandinavia | mar 6, 2019

Den 4. marts var over 90 deltagere mødt op i Kødbyen i Madkastellets nye venue, Food Space. 

Foredragstjenesten stillede ikke alene op med 5 spændende foredragsholdere, men også med en række virksomheder, som bød på alt fra cocktails, is og chokolade. Det samme havde CPH Food Space, som er et innovationshus og kontorfællesskab på stedets 1. sal, hvor omkring 35 iværksættere har deres hjem. 7 af dem var også mødt op med deres produkter, som var alt fra Kefir drikke til kombucha. 

Foredragene var i form af TED talks, med max. 20 min. til hver, dog lagde vi ud med en kort mindfulnesstræning, for at komme i den rette stemning, med Andrea Klinkby. 

Første TED Talk, var med Foredragstjenestens ejer og ekspert i relationer, Simone Andersen. Hun gav eksempler på hvordan man gør ens konference- eller mødedeltagere, mere modtagelige for viden og sikre sig at alle føler sig velkomne - også selvom man kommer alene. 

Så var der igen tid til at netværke og smage på de mange forskellige produkter. 
MPI Denmark





















Helle Wolder, fortsatte med hendes ekspertiseområde, som er hjernens reaktion på forandring og hvordan man imødekommer de instinkter, der ligger så dybt i os når vi bliver mødt med ændringer eller nye udfordringer. 

Chris Stern, som har boet i Skandinavien og Italien de sidste mange år, gav os sit input til hvorfor den danske ledelsesstil er så unik og hvorfor danske ledere, virksomheder og Danmark generelt, har så stor succes på så mange forskellige områder inden for forretningsverdenen. De mange års observationer er også blevet til bogen, Return of the Vikings - Nordic Leadership in Times of Extreme Change. 

Vi sluttede med tankelæseren og og mentalpilot, Mikkel Gundersen, der gav os et indblik i hvordan man træner hjernen til at huske agendaen til strategimødet eller hvornår man skal følge op med kunder for at få dem til at huske ens budskab.  

Inden vi gik hjem, var der dog en række fantastiske præmier fra de mange forskellige eksperter som Foredragstjenesten repræsenterer. Du kan læse mere om dem her:  www.foredragstjenesten.dk/foredragsholdere 

mpidenmark-4marts1
 
 

Author

PersonPlaceholder
MPI Scandinavia

 
Load more comments
New code
Comment by from

 

 

 

Sociale medier